fbpx

All instructors

Nicola Francesca

Docente di Microbiologia Agroalimentare del Dipartimento di Scienze e Tecnologie Alimentari della Facoltà di Scienze Agrarie e Forestali dell’Università degli Studi di Palermo

Fabio Lamarca

Director of Food & Beverage at “Castello Del Nero Luxury Hotel, Spa & Restaurant” Como Hotels and Resorts Collection

Bonetta Dell’Oglio

Head Chef at “Sicilian Food Experience – The Taste of Biodiversity” and Top Management Business Consultant for Food Management

Vincenzo Calvaruso

Direttore Operativo COO at “Virga&Milano Good Company Sicily” and Top Management Business Consultant for Food Management

Ilaria Ventura Bordenca

Docente di Semiotica dell’Università degli Studi di Palermo e Docente di Semiotica della Percezione e dell’Alimentazione dell’Università delle Scienze Gastronomiche di Pollenzo

Lucia Traina

Coordinatore Regionale at “Coldiretti Sicilia”, Ispettore DOP di Secondo Livello, Operatore CAA Impresa Verde Sicilia e Membro Effettivo della Sezione Agraria del Tribunale di Palermo

Slawka G. Scarso

Director of Communication & Marketing at “Vignaioli del Morellino di Scansano Wine Management” and Top Management Business Consultant for Food & Wine Marketing

Ivan Gennuso

Export Manager at “Gorghi Tondi Wine Management” and Top Management Business Consultant for Wine Export Management